Skip to main content

Archief

Ons archief bevindt zich in het gebouw van de Brandweerkazerne op de Gemeentewerf aan de Brouwerskolkweg waar de gemeente ons twee kamers ter beschikking heeft gesteld.

In het archief bewaren wij onze documentatie en exemplaren van ons tijdschrift vanaf 1977. Verder bevinden zich in het archief onze verzameling boeken over de geschiedenis van Bloemendaal en omstreken en onze omvangrijke collectie ansichtkaarten. Een enkele keer dragen wij ontvangen stukken over aan het Noord-Hollands Archief te Haarlem omdat de stukken daar onder betere omstandigheden bewaard kunnen worden en voor iedereen toegankelijk zijn.

Een gedeelte van ons archief, waaronder oude kaarten, prenten, foto's en de oude uitgaven van het magazine "Ons Bloemendaal" hebben wij met behulp van het Noord-Hollands Archief inzichtelijk gemaakt en kunt u via de website van het Noord-Hollands Archief bekijken.

Voor informatie www.noord-hollandsarchief.nl

Voor informatie over ons archief en het eventueel raadplegen van ons archief kunt u contact opnemen met de archiefcommissie, Martin Lor (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).