Skip to main content

Donateur/lid worden

Als donateur (lid zeggen we meestal) ontvangt u vier keer per jaar per post ons tijdschrift en per mail ontvangt u regelmatig onze nieuwsbrief. Tevens steunt u het werk van Stichting Ons Bloemendaal, namelijk het behoud van het erfgoed van historie, cultuur en natuur in Aerdenhout, Bennebroek, Bloemendaal, Overveen en Vogelenzang. U bepaalt zelf uw contributie met een minimum van 26 euro per jaar (2024).

Aanmeldingen (net als opzeggingen en adreswijzigingen) uitsluitend schriftelijk bij de ledenadministratie: Postbus 31, 2060 AA Bloemendaal of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij hebben uw naam, woonadres, postcode, plaats en mailadres nodig.

Na ontvangst van uw aanmelding zal onze penningmeester contact met u opnemen m.b.t. de betaling.

Schenken.

Als u niet alleen donateur/lid wilt worden maar ook fiscaal vriendelijk wilt schenken kan dat omdat aan de stichting Ons Bloemendaal de ANBI-status is toegekend. Zie voor uitgebreide informatie deze website onder: Over ons/schenken. Neemt hiervoor contact op met onze penningmeester: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.